“Ми хочемо, щоб люди залишалися у Вінниці й досягали успіху.”, – Сергій Моргунов

Вінниця стала кандидатом на статус «Громада, дружня до дітей та молоді» 11 грудня 2018 року у Києві на Всеукраїнському форумі, організованому ЮНІСЕФ в Україні. Наше місто одне з перших в Україні може отримати такий офіційний статус.

Про це дописує Сергій Моргунов на своїй фейсбук-сторінці. 

Ініціатива ЮНІСЕФ охоплює більше 3000 громад світу. Сьогодні до Вінниці завітала делегація на чолі з регіональним радником ЮНІСЕФ Памелою Дейл. Триває фінальний етап оцінювання міст-кандидатів ініціативи. Відтак, почесний статус можуть присудити вже цьогоріч у грудні.

«Наразі триває фінальний етап оцінювання міст-кандидатів. Ми очікуємо, що до кінця року будуть визначені переможці. Впевнені, що Вінниця буде в цьому списку, адже у вас є чим пишатися. Ваше місто постійно демонструє хороші результати і запроваджує інновації, які переймають і інші міста», – каже Наталія Бородчук керівниця проєктів із соціальної політики Представництва ЮНІСЕФ в Україні.

Стратегія 3.0 в багатьох аспектах націлена на молодь.

“Ми хочемо, щоб люди залишалися у Вінниці, бачили перспективи й досягали успіху. Статус громади, дружньої до дітей та молоді, може відкрити нові механізми підтримки.”, – додає очільник міста.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin