Вінниці в межах «FREEможливості»: нові можливості для молоді

Днями на базі Фахового коледжу економіки та права Вінницького кооперативного інституту в межах проєкту «FREEможливості» від UPSHIFT відбулася зустріч з представниками відділу молодіжної політики та Вінницької молодіжної ради. Метою заходу було інформування студентів про безкоштовні молодіжні можливості, які доступні в місті Вінниця, а також залучення їх до активного суспільного життя.

Оскільки Вінниця вже сім років поспіль є найкомфортнішим містом для людей різних вікових груп, для молоді теж проводять чимало безкоштовних заходів, спрямованих на саморозвиток, навчання та участь в різних соціальних ініціативах.

Начальниця відділу молодіжної політики ВМР Юлія Мончак та голова Вінницької молодіжної ради Марія Маєвська поділилися зі студентами досвідом роботи з молоддю. Вони розповіли про різноманітні безкоштовні можливості для молодих людей, які пропонують у Вінниці: навчальні програми, тренінги, семінари, волонтерські проєкти та інші ініціативи.

Спікери також наголосили на важливості соціальної активності від молоді та розповіли, як кожен може долучитися до активної громадської діяльності. Вони підкреслили, що участь у таких проєктах не лише допомагає розвинути особисті навички, але й робить значний внесок у розвиток громади та суспільства в цілому.

«Захід у Фаховому коледжі економіки та права Вінницького кооперативного інституту став яскравим прикладом того, як подібні проєкти можуть надихати молодь, відкривати перед ними нові горизонти та стимулювати до активних дій. Молоді люди Вінниці отримали цінну інформацію та натхнення для подальшого розвитку та участі в громадському житті», – підсумувала Юлія Мончак.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin