Перелік адрес: де у Вінниці 22 серпня не буде води та світла

У четвер, 22 серпня, у Вінниці зберігається стабільна ситуація. Комунальні служби регулярно працюють над благоустроєм міста, громадський транспорт курсує за маршрутами згідно із графіками, послуги до осель подаються у повному обсязі. «Сьогодні застосування графіків відключень світла не передбачається, повідомили в НЕК “Укренерго”. Водночас просять українців ощадливо використовувати електроенергію, зокрема не вмикати одночасно потужні електроприлади з 16:00 до 22:00. Це необхідно, щоб уберегти систему від перенавантаження, – зазначила начальниця відділу оперативного реагування «Цілодобова варта» Антоніна Іващук. – Своєю ж чергою звертаємо увагу вінничан на планові заходи, котрі цього дня виконуватимуться на комунальних мережах».

Так, бригади КП «Вінницяоблводоканал» лагодять водогони за наступними адресами:

  • вул. О. Антонова, 19-А;
  • перехрестя вул. О. Довженка, 143 – пров. Брацлавський, 29-33;
  • просп. Коцюбинського, 11;
  • вул. Д. Бабія, 4;
  • вул. О. Антонова, 10-А;
  • вул. Руданського, 15;
  • пров. Магістратський, 4-8.

Водопостачання відновлять одразу по завершенню робіт.

У КП «Вінницяміськтеплоенерго» повідомляють про тимчасове призупинення подачі гарячої води за адресами: вул. І. Миголайчука, 38, вул. Генерала Арабея, 7-А, вул. П. Тичини, 21. Причина – ремонтні заходи.

А у «Вінницьких міських електромережах» попереджають, що у зв’язку з плановими роботами можливі тимчасові відключення світла: вул. Руданського, пров. Руданського, вул. Ботанічна, вул. Тобілевича, вул. М. Гавриш, вул. Вишнева, пров. Вишневий, узвіз Вишневий, Сабарівське шосе, вул. Хлібна, територія ЦПКіВ ім. М. Леонтовича.

Зателефонувати до «Цілодобової варти» вінничани можуть за номерами 15-60; 0-800-60-15-60; (0432) 65-15-60; (0432) 59-50-39; (0432) 60-15-60.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin