Підготовка до опалювального сезону 2024-2025 років

Вінниця продовжує готуватися до опалювального сезон 2024-2025 років. Наразі найбільше теплопостачальне підприємство міста КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» уже завершили більшість запланованих ремонтних робіт та продовжує заповнювати теплоносієм внутрішньобудинкові системи теплопостачання в житлових будинках.

Як розповідає генеральний директор КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» Максим Білик, заповнювати ці мережі працівники підприємства спільно з представниками управляючих компаній, житлово-експлуатуючих об`єднань, правлінь ОСББ, розпочали 2 вересня.

“На сьогодні теплоносієм заповнені уже понад 460 багатоверхівки, що складає близько 40% із загальної кількості будинків, які отримують послугу з теплопостачання від КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго»”, – каже очільник підприємства.

Загалом КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» надає послугу теплопостачання в 1210 багатоповерхівки міста. Роботи по заповненню решти будинків будуть тривати до початку жовтня.

Крім того, на підприємстві зазначають, що в період заповнення мереж теплоносієм можуть іноді виникати пориви в системі опалення. В цьому випадку, для усунення аварійної ситуації, потрібно негайно звертатися до управляючої компанії, яка обслуговує будинок чи голови ОСББ.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin