Організують зручний трансфер «Вінниця – Десна» для відвідувачів «Дня хліба і меду»

Цієї суботи, 10 серпня о 16:00 у селищі Десна відбудеться культурний захід «День хліба і меду» на знак вдячності Захисникам та Захисницям за можливість зібрати врожай. Організатори події – департамент економіки і інвестицій та департамент культури ВМР – подбали про зручний трансфер до місця події, де на учасників чекатимуть різноманітні локації для дітей та дорослих.

Щоб охочі могли безперешкодно потрапити на подію, організатори підготували можливість безкоштовного довезення транспортом. Два автобуси чекатимуть на пасажирів у суботу на стоянці поруч із міськрадою. Відправлення – о 14:30, виїзд з Десни до Вінниці о 21:00.

З кожного населеного пункту ВМТГ також передбачили довезення до локації. Тож з селищ Гавришівка, Стадниця, Вінницькі Хутори, Писарівка (через с. Щітки) та Великих Крушлинців (через Малі Крушлинці) транспорт відправлятиметься о 14:30 від площі перед будинками культури, повернення планується о 21:00.

Також до Десни курсує такий громадський транспорт:

Автобус № 30: пл. Шкільна – Десна;

Тролейбус № 22: Вишенька – Десна;

Маршрутне таксі № 2Б: Старе місто – Десна.

Серед інтерактивів на культурному заході «День хліба і меду» буде воркшоп з гончарства, презентації світлиць населених пунктів ВМТГ, цікавинки від представників громадських організацій «Асоціація фермерів та приватних землевласників ВМТГ» та «Вінницькі бджолярі», виставка-ярмарок хлібобулочних виробів та продукції бджільництва, цікаві фотозони з професійними фотографами, фудкорти, благодійний аукціон та багато іншого. Захід має благодійну мету, адже кошти, які будуть зібрані під час «Дня хліба і меду», спрямують на підсилення наших Захисників та Захисниць.

У разі оголошення повітряної тривоги захід призупинять, а присутні мають прямувати у найближче укриття. Мапа – за посиланням.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin