Вінницька шахова школа: безкоштовне навчання для хлопчиків та дівчаток

Професійні тренери, індивідуальний підхід, сучасні методи навчання і дружня атмосфера – МДЮСШ № 6 запрошує на заняття з шахів та шашок хлопчиків та дівчаток, які прагнуть здобути нові знання або удосконалити свою майстерність.

Як розповів керівник закладу, заслужений тренер України Микола Боднар, девіз спортшколи – «Ми з тими, хто думає!» Нині в закладі займається понад 300 вихованців. Заняття – безкоштовні. А набір на шахи та шашки проводитиметься для дітей віком від 5 років.

«Тренери-викладачі пишаються своїми юними талантами, які прославляють наш край. Наші вихованці неодноразово ставали чемпіонами України, Європи та світу! Школа виховала чотирьох гросмейстерів (найвище звання в шахах): Ілля Нижник, Юлія Швайгер, Віктор Матвіїшен та Сергій Федорчук», – говорить він.

Керівник закладу також додав, що сьогодні саме діти та молодь дають фори досвідченим шахістам.

«Вони мають швидкість мислення, реакцію та вміють приймати нестандартні рішення на креативному рівні, що є ключовими навичками гри у шахи», – підкреслив Микола Боднар.

Зазначимо, що під його керівництвом Ілля Нижник у віці 14 років і трьох місяців став одним із наймолодших гросмейстерів світу.

«На чемпіонатах України серед дітей до 8 років цьогоріч наші вихованці вже досягли найвищих результатів, – каже Микола Боднар. – На чемпіонаті України з шахів Артем Кучер виборов золоту та дві срібні медалі, Олександр Савчук – золото, Анастасія Чепка – дві золоті нагороди. На чемпіонаті України з шашок Мар’яна Мирошниченко виборола дві золоті та одну срібну медаль, а Сергій Мазур здобув срібну й бронзову нагороди».

Спортшкола № 6 знаходиться за адресою: вул. Театральна, 24, а також заняття проводяться на вул. Баженова, 32 у бібліотеці-філії № 7; вул. 600-річчя, 6 у VinSmart Центрі.

Цікаві факти про Вінницьку міську дитячо-юнацьку спортивну школу № 6 та про різні оголошення можна довідатись на сайті.

Для отримання додаткової інформації та запису на навчання звертайтесь у робочі дні з 9:00 до 17:00 за номерами: 097-275-95-89 – Микола Боднар, директор школи; 063-290-65-91 – Олександр Ющук, заступник директора.

Крім того, новини про спортшколу № 6 можна довідатись із соціальних мереж: шахишашки.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin