TatoHub.Вінниця та VinSmart Центр провели сімейний пікнік для ветеранів: читайте у матеріалі

Минулої суботи TatoHub.Вінниця спільно з VinSmart Центром провели сімейний пікнік для ветеранів та їхніх сімей, метою якого було забезпечити якісне дозвілля для родин Захисників та Захисниць. Захід відбувся в атмосфері дружби, підтримки та активного відпочинку.

Учасники та учасниці заходу мали можливість познайомитися один з одним та взяти участь у різноманітних командних іграх, таких як веселі старти, естафети та змагання. Психологи TatoHub.Вінниця Анатолій Брунь та Олександр Корольов модерували ці ігри, створюючи атмосферу дружнього суперництва та сприяючи зміцненню сімейних зв’язків.

Особливо діти насолоджувалися активним відпочинком на свіжому повітрі. Вони отримали багато позитивних емоцій, а також подарунки – настільні ігри та рюкзачки, що додало їм ще більше радості.

За словами учасників, такі події необхідні для соціалізації у відносно мирному житті. «Сьогодні я тут з сім’єю, і такий спільний відпочинок допомагає порозумітись та відволіктись», – каже військовослужбовець Віктор.

Завершився захід смачним пікніком. Учасники скуштували ароматну рибну юшку та піцу, що додало заходу ще більше затишку та приємних вражень.

Проєкт TatoHub.Вінниця реалізує громадська організація «Клуб рибалок України – Юей Фішинг Клуб» у межах гуманітарного реагування UNFPA, Фонду ООН у галузі народонаселення в Україні за фінансової підтримки Швеції. Родинні заходи на природі сприяють покращенню спілкування в родинах ветеранів, зміцненню сімейних зв’язків та підтримці здорового способу життя.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin