Підвищи рівень знань: Бери участь у дводенному тренінгу «Правовий кемп 2.0»

Наприкінці цього тижня, 14-15 червня з 15:00 до 19:00, у молодіжному центрі «Квадрат» відбудеться дводенний тренінг «Правовий кемп 2.0», під час якого учасники пізнають нове та закріплять набуті знання. Організатор події – представник Вінницької молодіжної ради Владислав Літвінов за підтримки відділу молодіжної політики ВМР.

За словами начальниці відділу молодіжної політики ВМР Юлії Мончак, цей захід – це нова можливість для вінницької молоді підвищити свій рівень знань про права та обов”язки.

«Тренінг підготований для підлітків у віці від 14 до 18 років, в розробці якого брали участь досвідчені юристи. Учасників очікує багато веселих інтерактивів, можливість поспілкуватись зі справжніми правниками, а також приємна атмосфера», – зауважила вона.

Для участі у заході потрібно зареєструватись за посиланням, після чого учасника додадуть у телеграм-групу заходу, де буде доступна вся необхідна інформація.

Довідково:

«Правовий кемп» створено у рамках проєкту «Розвиток потенціалу молоді як агента змін через UPSHIFT у Вінницькій област», що фінансує Дитячий Фонд ООН.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin