У Вінниці на об’єктах реконструкції будуть вказувати джерела фінансування

Під час засідання виконавчого комітету міської ради вчора, 13 січня, Сергій Моргунов дав доручення департаменту правової політики та якості опрацювати  питання змісту інформаційних стендів біля об’єктів будівництва чи реконструкції. Та підготувати відповідне рішення щодо інформації, яка має бути зазначена на інформаційних стендах біля будь-яких об’єктів будівництва, реконструкції або капітального ремонту на території Вінницької міської територіальної громади. Про це повідомляє міська рада.

Головний архітектор міста Євген Совінський розповів про зміст інформаційних стендів біля об’єктів будівництва чи реконструкції. Він зазначив, що там міститься інформація про замовника і вартість робіт.

Сергій Моргунов зауважив, що окрім інформації про замовника будівництва, генерального підрядника, який виконуватиме роботи, а також вартості робіт – обов’язково має вказуватись джерело фінансування. Адже якщо проєкт реалізується коштом платників податків Вінницької міської територіальної громади – то вінничани повинні про це знати.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin