Чи виникають політичні суперечки та конфлікти в депутатському корпусі Вінниччини?

Депутати обласних рад та рад в територіальних громадах області єдині у вирішенні головного пріоритетного завдання – допомога українській армії, все для наближення дня нашої перемоги.

Про діяльність депутатського корпусу Вінниччини, консолідацію зусиль усіх депутатів навколо пріоритетного завдання – здолання ворога, а також про роботу критичної комунальної інфраструктури Вінниччини.

Про це радіо “Місто над Бугом” розповів перший заступник голови Вінницької обласної ради Володимир Кістіон.

«Депутатський корпус Вінниччини працює злагоджено та консолідовано. Жодних політичних суперечок, висловлення «партійних амбіцій» чи елементів конфліктів. Депутати як обласної ради, так й інших рад в територіальних громадах області як ніколи єдині у вирішенні головного пріоритетного завдання – допомога українській армії, все для наближення дня нашої перемоги! Активно працюють як депутати, так і підприємці, промисловці, економіка області. Наповнюємо змістовною діяльністю роботу Міжрегіонального гуманітарного штабу з метою підтримки внутрішньопереміщених осіб, деокупованих територій. Працюємо, ініціюємо, діємо спільно, як ніколи!» – в ефірі проєкту «Рефлекторія» розповів  Володимир Кістіон.

Попри ворожі ракетні атаки, житлово-комунальний комплекс області достойно пережив зиму. І фактично, критичних «зривів» не сталося. Це вдалося забезпечити завдяки  професійної діяльності та висококласного менеджменту наших комунальних підприємств та енергетичних компаній. Вінниччина розвивається. І готова до будь-яких викликів сьогодення.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin