Представників громадських організацій запрошують до розробки Стратегії розвитку культури Вінниці

Завтра, 11 лютого, HUB Місто змістів відбудеться засідання фокус-групи “Громадські організації в сфері культури”. Захід відбудеться у рамках розробки Стратегії розвитку культури Вінницької міської територіальної громади. Триватиме засідання з 14:00 до 16:00.  

До співпраці запрошують представників та представниць громадських організацій. Для того, щоб потрапити на засідання фокус-групи, необхідно зареєструватися за посиланням – https://bit.ly/3JfvcFx 

Нагадаємо, департамент культури Вінницької міської ради залучив 30 тисяч євро фінансової підтримки Європейського Союзу на створення Стратегії розвитку культури Вінницької міської територіальної громади. 

Основні пріоритети Стратегії – культура і урбаністика, сучасна культурна інфраструктура, культурне різноманіття, освіта у сфері культури, креативність і мистецтво. 

«Ми залучили десять фокус-груп різних напрямів до розробки Стратегії задля доступності культурно-мистецьких освітніх практик для різних соціально вікових груп,» – зазначив під час ефіру на радіо “Місто над Бугом” заступник директора департаменту культури ВМР Олексій Циганков. Детальніше слухайте за посиланням https://fb.watch/b26vGTj-nM/ 

Засідання першої фокус-групи в рамках розробки Стратегії розвитку культури Вінницької міської територіальної громади за напрямком “Бібліотеки/клубні заклади” відбулось 09 лютого 2022 року у HUB Місто змістів. Під час роботи присутні обговорили сильні та слабкі сторони даного напрямку та представили власне бачення його розвитку. 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin