Молодь Вінниці запрошують на психологічні тренінги та творчі майстер-класи в режимі онлайн

Відновити психологічний стан чи займатися рукоділлям вінницька молодь може онлайн вже цього тижня. Трансляції прямих ефірів будуть проходити на базі креативного простору “Level 80”. Серію включень започаткували КЗ “Центр підліткових клубів за місцем проживання” спільно з відділом молодіжної політики Вінницької міської ради.

Теми включень актуальні та відповідають запитам молоді, особливо у цей складний час, розповіла начальниця відділу молодіжної політики ВМР Юлія Мончак.

Перевага ефірів полягає в тому, що долучитися до їх перегляду можуть не лише містяни, а й люди з різних регіонів нашої країни. Послухати тренінг і дізнатися щось нове та корисне можна й після прямого включення. Адже ефір зберігається на сторінках креативного простору “Level 80” в соціальних мережах – Іnstagram та Facebook.

«Звичайно ж, усі ми любимо живе спілкування, але жорстокі реалії сучасності змушують нас практикувати онлайн для комунікації та інформування молоді. Але й цей формат має свої переваги. Так, за допомогою ефірів, абсолютно кожний користувач соціальних мереж зможе отримати, зокрема, поради й підтримку від психолога, чи навчитися виготовляти щось своїми руками», – повідомила Юлія Мончак.

Отже, вже цієї середи, 30 березня відбудеться тренінг на тему “Психологічна допомога в стресових ситуаціях”. Початок о 18:00. Спікер – психологиня Анна Катрук.

А в п’ятницю, 1 квітня, майстриня Оксана Якубенко покаже, як створити оберіг для наших захисників. Початок о 16:00.

Долучитися до перегляду ефірів можна на сторінці креативного простору “Level 80” https://www.facebook.com/groups/184294842136065/

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin