У Вінницько-Хутірському окрузі запрацювала Муніципальна аптека

Мережа Вінницьких міських аптек тепер поширилась на територію Вінницько-Хутірського округу. Перша Муніципальна аптека, як повідомляє староста округу Владислав Кривешко, розпочала роботу на базі Вінницько-Хутірської амбулаторії ЦПМСД №5.

“Продовжуємо реалізовувати Стратегію 3.0, де нашим неодмінним пріоритетом є покращення охорони здоров’я всієї територіальної громади в цілому та мешканців старостинських округів зокрема, – зазначає очільник округу. – Тепер, мешканці нашого округу та клієнти закладу зможуть придбати або отримати необхідні ліки поруч з домівкою, що значно підвищує комфорт та якість наданих послуг”.

Мережа Вінницьких муніципальних аптек є учасником низки міських соціальних програм, забезпечуючи, в тому числі пільгові категорії населення виробами медичного призначення, також аптека є учасником державної програми «Доступні ліки».

В рамках останньої, пацієнти з серцево-судинними захворюваннями, цукровим діабетом, бронхіальною астмою, хворобою Паркінсона, нецукровим діабетом можуть отримати відповідні препарати безплатно або зі знижкою. Для цього потрібно звернутися до сімейного лікаря та отримати спеціальний рецепт з приміткою “Доступні ліки”. Вартість зазначених у рецепті ліків повністю або частково покривається з державного бюджету.

Адреса аптечного пункту у Вінницьких Хуторах: вул. 8-го Березня, буд. 11А.
Години роботи: з 8.00 до 18.00.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin