РФ планує теракти на своїй території

Російські спецслужби планують здійснити теракти на території РФ для нагнітання антиукраїнської істерії. А також нанесення ракетно-бомбових ударів по місту Білгород чи одному з міст Криму.

Про це  повідомляє пресслужба Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

“Російські спецслужби планують серію терактів з мінуванням і підривом житлових будинків, лікарень та шкіл у російських населених пунктах. А також нанесення ракетно-бомбових ударів по місту Білгород чи одному з міст Криму”, – цитує пресслужба відомства начальника Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

Буданов переконаний, що провальне виконання плану з мобілізації в Росії “змушує Кремль пускати в дію методи залякування, щоб емоційно сколихнути російське суспільство і ще більше його консолідувати проти українців”.

“Для цього вони планують вибухи в російських житлових будинках чи ракетні обстріли, щоб звинуватити в цьому Збройні сили України та добровольчі батальйони, щоб створити емоційну картину “звірств українських націоналістів”. Цілком можливо, що ці теракти подаватимуться як помста українців за Бучу і Краматорськ і як виправдання жорстокості проти українського мирного населення», підкреслив начальник ГУР”, – розповів начальник ГУР.

Зокрема ідеться про Білгородську і Курську області, де активно риються окопи, нагнітається паніка щодо уявного наступу українських добровольчих батальйонів і диверсійних груп.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin