Вінницькі музиканти взяли до себе в гурт переселенця та разом влаштовують благодійні концерти

Вінницькі музиканти Аліна та Вадим, вже довгий період виступають у різних закладах та на фестивалях. Місяць тому вони взяли у свій гурт переселенця із Києва. Тепер вже у складі тріо проводять благодійні концерти, співають українські пісні та відправляють кошти на потреби військовим та переселенцям.

«Коли розпочалась війна, ми займались волонтерством та приймали біженців у своїй квартирі. Пізніше вирішили відновити свою роботу та розпочали серію виступів з українськими піснями. У Вінницю, через бойові дії, переїхав наш друг із Києва, що грає на ударних інструментах. Тому ми вирішили залучити його і разом проводити благодійні концерти», – повідомляє вокалістка гурту Аліна Дробасюк.

Також музиканти зазначають, що багато підприємців та рестораторів підтримують їхню ініціативу.

«До 2013 року я проживав у Горлівці, Донецька область. Потім переїхав у Київ і там проживав та працював усі ці роки. Зараз я у Вінниці, і був приємно здивований, яким атмосферним вийшов перший концерт та які добрі люди у місті. Глядачі прийшли почути українських пісень, відволіктись. Їм це було необхідно», – повідомляє переселенець та музикант В’ячеслав.

Загалом музиканти Аліна, Вадим та В’ячеслав провели 7 концертів. Виступали у різних закладах, а також у місцях, де найбільше проживає біженців. З перших двох концертів музиканти зібрали 6 000 грн та придбали бронежилети для хлопців з Харкова. Також вони брали участь у благодійному концерті «Музичний байрактар», де разом з гуртом «Лесик і Карпо», Олександром Онуфрійчуком ті іншими артистами, зібрали 50 000 грн на позашляховик, який вже придбали та відправили бійцям.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin