Трофейний БРДМ орків, чотири знищені російські бойовики та два БМП – усе це на рахунку вінничанина Євгена та його підрозділу За інформацією ВМР

Багато вінничан зараз мужньо захищають Україну від росії, яка пішла війною на наш народ. Територіальна громада пишається земляками, які мужньо боронять нашу землю і демонструють чудові результати у боях. На території Луганської та Донецької областей виконує бойові завдання з відбиття збройної агресії російської федерації вінничанин Євген. Завдяки його вмілому керівництву знищено чотири російські бойовики, два БМП, захоплено в полон ворога та трофейний БРДМ противника.

Про доблесть і відвагу нашого земляка повідомило командування одного з прикордонних загонів та висловило щиру подяку близьким Євгена та Вінницькій міській територіальній громаді за такого відважного та героїчного захисника рідної землі.

Як йдеться у листі командування, Євген проявляє мужність, рішучість та стійкість в протистоянні з ворогом під час боїв з противником, вміло управляє ввіреним особовим складом. В результаті боїв, завдяки Євгену, противнику було завдано суттєвих втрат. «Євген своєю вірністю присязі є прикладом героїзму та зразком самовідданого служіння Батьківщині», – йдеться у листі-подяці.

Вінницька міська рада також висловлює подяку вінничанину Євгену за його героїзм, мужність та професіоналізм. А його рідним – за те, що прищепили любов до України та виховали справжнього патріота. Поки що ми не можемо сказати прізвище нашого звитяжного земляка, але згодом Вінниця гідно вшанує воїнів, які відважно боронили нашу землю від рашиської навали.

Громада пишається Євгеном!

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin