«Цілодобова варта» повідомляє про планові роботи на мережах

Сьогодні, 17 травня, муніципальні служби працюють у звичному режимі: вулиці прибирають, сміття вивозять, транспорт курсує в повному обсязі, вінничани отримують усі послуги ЖКГ. Водночас комунальні підприємства анонсують планові роботи на мережах.

«Ремонтні бригади «Вінницьких міських електромереж» працюватимуть на вулицях Немирівське шосе, Чехова, Форпостна, Залізнична, О. Пчілки, провулках Корольова та Гончара, а також на вулицях Київська, Грибоєдова, Станіславського, І. Богуна та на 1-му пров. Київський і 3-му пров. Руданського. У зв’язку із цим можливі відключення світла», – повідомила начальниця відділу оперативного реагування «Цілодобова варта» Антоніна Іващук.

Вона додає, що аварійні бригади КП «Вінницяоблводоканал» сьогодні ліквідовуватимуть наслідки витоку з інженерних мереж на вулиці А. Медвідь. Внаслідок чого в будинках №39-53 відсутня холодна вода. Послугу обіцяють відновити відразу по завершенні робіт.

Нагадаємо також, що у межах підготовки до опалювального сезону КП «Вінницяміськтеплоенерго» здійснює профілактичний ремонт низки котелень. Відтак тимчасово від гарячого водопостачання відключено споживачів у різних частинах міста. З переліком вулиць та термінами завершення робіт можна ознайомитись за посиланням: https://www.vmr.gov.ua/de-u-vinnytsi-provodiat-planovi-remontni-roboty-povidomliaie-tsilodobova-varta

Зателефонувати до «Цілодобової варти» вінничани можуть за номерами 15-60; 0-800-60-15-60; (0432) 65-15-60; (0432) 59-50-39; (0432) 60-15-60.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin