У Вінниці організували благодійні футбольні матчі на честь загиблих бійців «КОРДу» та військовослужбовців Повідомляє Вінницька міська рада

Цими вихідними у Вінниці відбулись благодійні футбольні матчі. Їх присвятили пам’яті загиблих вінницьких поліцейських Корпусу оперативно-раптової дії, військовослужбовців та мирних громадян України.

Участь у футбольному турнірі взяли колеги, друзі, сусіди, однокласники та одногрупники загиблих бійців, команди працівників органів прокуратури, адвокати, фахівці з нерухомості, медики, волонтери та вимушені переселенці.

Захід організували за підтримки Головного управління Національної Поліції у Вінницькій області, Вінницької міської ради, Комітету по фізичній культурі і спорту міської ради та Вінницької міської федерації футболу.

«Матчі розпочинались з хвилини мовчання. Усі присутні вшанували пам”ять загиблих захисників. Міська федерація футболу та команди, що долучились до ігор, передали на потреби однієї із сімей загиблих 10 000 гривень та зібрали додаткові кошти на інші ініціативи вшанування пам”яті героїв. Герої не вмирають!» – каже голова комітету по фізичній культурі і спорту міської ради Сергій Краєвський.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin