Турнір з футболу, майстер-класи та онлайн-вікторина, – у Вінницькому міському палаці дітей та юнацтва відзначають ВМР

Зараз діти, як ніколи потребують уваги. Тому до Міжнародного дня захисту дітей педагоги Вінницького міського Палацу дітей та юнацтва імені Лялі Ратушної організували для юних вінничан заходи, де можна поринути у світ творчості, фантазії та веселих розваг, а також відчути радість дитинства.
Сьогодні, першого червня, на стадіоні Палацу дітей та юнацтва розпочався Відкритий юнацький турнір з футболу «Олімпійський первоцвіт». У турнірі змагаються шість футбольних команд: «Темп -1» КЗ «ВМПДЮ ім. Лялі Ратушної», ДЮСШ «Нива» м. Вінниця, ДЮСШ м. Хмільник, «Олімпік» м. Вінниця, «Темп-2» КЗ «ВМПДЮ ім. Лялі Ратушної», «Фенікс» м. Жмеринка.

Окрім того, члени клубів «Лідер», «Бумеранг» та «Покоління UA» створили два відеорепортажі «Діти та війна» та «Діти – це наше майбутнє», в яких юні вінничани показали, яке щасливе та безтурботне життя було у нас до 24 лютого.

https://youtu.be/RYx6HKhdxRU

Для дітей-переселенців, які проживають у гуманітарних центрах тимчасового перебування у місті Вінниці, з нагоди свята провели майстер-класи із логічних ігор, з виготовлення патріотичних браслетів, «малюнок кавою». Також для естетичного виховання діток було організовано розважальну програму «Музичний експрес».

Ще у День захисту дітей педагоги Палацу дітей та юнацтва
запрошують усіх бажаючих взяти участь в онлайн-вікторині «Калейдоскоп
дитинства» за посиланням https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQL

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin