«Бізнес на новому місці»: Сергій Моргунов розповів історію про нездоланність українців ВМР

У 2014-му Золотенки тікали з Горлівки до Бахмута. Пізніше перебрались до Костянтинівки, де вдалось стати на ноги. Олександр очолив місцеву муніципальну стоматполіклініку та планував розвивати заклад далі. Та у 2022-му родину знову наздогнала війна, і знову – переїзд. Обрали Вінницю.

«Олександр розповідає, що у 2014 році, виїжджаючи з Горлівки, взяли лише невелику сумку – думали, що перебудуть місяць і повернуться додому. Тепер діяли інакше: спакували в автівку інструменти і крісло. І найважливіше, що на новому місці вдалось стартувати, попри всі виклики. Нещодавно відкрили свій стоматологічний кабінет. До речі, внутрішньо переміщених осіб лікуватимуть на пільгових умовах», – говорить Сергій Моргунов.

Очільник міста зазначає, що познайомився з Олександром на зустрічі з релокованим бізнесом. Звернув увагу на його життєву позицію. «Ми не звикли просити: дайте нам, ми звикли робити самі, нам потрібна тільки можливість, – говорив підприємець Олександр. – Ми на зйомній квартирі у новому місті, з нами дитина – тож нам треба працювати і заробляти». І донеччани знайшли можливості у Вінниці.

Міський голова Сергій Моргунов наголошує, що ініціатива завжди заслуговує на підтримку. Вінницькі фахівці допомагатимуть Олександру зареєструвати свій бізнес. Очільник громади впевнений, що у Золотенків все вийде.

«На сьогодні у Вінниці вже працюють 20 з 23 переміщених підприємств, на них створено понад 230 робочих місць. Завдяки таким окремим перемогам на різних фронтах, ми і наближаємось до нашої спільної великої перемоги. Все буде Україна!» – каже Сергій Моргунов.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin