Сергій Моргунов розповів про початок асфальтування вулиць приватного сектору на умовах співфінансування в цьому році ВМР

Роботи з асфальтування вулиць приватного сектору Вінниці планували розпочати ще навесні. Втім, через війну довелося відтермінувати. 7 червня спеціалісти стартували з двох ділянок в районі Сабарова – це вул. Панаса Мирного та вул. Заньковецької. Днями почнуться роботи й на провулку Мистецькому – облаштувати мають 240 метрів шляху. Такі ремонтні роботи проводяться на умовах співфінансування.

«Допомагаємо з благоустроєм мешканцям віддалених мікрорайонів. Один з прикладів – вулиця Панаса Мирного на Сабарові. Люди об’єдналися всією вулицею, щоб прокласти асфальтовану дорогу, і подали заявку на участь у програмі співфінансування. Виконуємо зобов”язання муніципалітету щодо підтримки. Ділянка ніби невелика – близько 300 м, але для людей важливо, щоб біля їхніх будинків був порядок», – повідомив міський голова Сергій Моргунов на своїй сторінці у фейсбук.

Також міський голова повідомив, що на зміну бездоріжжю прийде асфальт і на вулиці Заньковецькій. Директор департаменту комунального господарства та благоустрою ВМР Юрій Семенюк додав: «Тут покриття з’явиться на ділянці близько 700 метрів. Ми маємо продовжувати будувати нові дороги та ремонтувати існуючі, адже це напряму впливає на якість проживання у місті».

Нагадаємо, щороку у Вінниці проводять певний обсяг робіт для розвитку інфраструктури приватного сектору: прокладають мережі водопостачання та каналізації, асфальтують дороги. Торік за програмою співфінансування заасфальтували 11 вулиць у приватному секторі.

«За останні роки інфраструктура мікрорайону значно покращилась. Ми оновили магістральні дороги в цій місцевості – вул. Черняховського та Сабарівське шосе. І в нинішніх складних умовах ми не повинні полишати спроби і далі впорядковувати місто», – зазначив Сергій Моргунов.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin