У Вінниці 8-річний Тимофій з Харківщини вперше почав займатись баскетболом – це допомагає хлопцю не думати про війну ВМР

Сім’я Шиляєвих переїхала до родичів у Вінницю ще у березні. Саме тут у Тимофія з’явилась можливість спробувати повернути втрачене дитинство. Заняття баскетболом допомагають хлопцю спрямувати його на майбутні перемоги та відволіктись від пережитих жахіть війни.

«Тимофій почав займатись баскетболом лише у Вінниці, – каже тренер хлопця Олександр Главатчук. – Хлопчик дуже уважний та швидко вчиться.»

Мати Тимофія розповідає, що за цей час Вінниця стала для них другою домівкою. Також пані Олена висловлює щиру вдячність Вінницькій дитячо-юнацькій спортивній школі олімпійського резерву з баскетболу та тренерам за розуміння та за те, що стали наставниками для її сина. «Дуже вдячна за можливість відвідувати безкоштовні заняття. Тимофій із великим задоволенням ходить на тренування», – каже мати хлопчика Олена Шиляєва.

Це не перший випадок, коли Вінницька дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву з баскетболу (вул. Пирогова, 4) допомагає адаптуватись до нового життя дітям-переселенцям. Раніше ми уже висвітлювали історію братів Золочевських, у яких також з’явилась можливість відволіктись від жахіть війни, які їм довелось пережити.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin