Вінницька піаністка Марія Гресько здобула перемогу у Всеукраїнському конкурсі мистецтв «Країна Кобзаря»

Талановиті вінничани продовжують вражати своїми успіхами. Цього разу вихованка Вінницької дитячої музичної школи №2 Марія Гресько стала лауреатом першої премії Всеукраїнського багатожанрового двотурового конкурсу мистецтв «Країна Кобзаря».

Конкурс відбувся в дистанційному форматі, тож взяти у ньому участь змогли десятки сильних учасників із різних куточків України.

«Марія вже шість років навчається у музичній школі, окрім гри на фортепіано, вона займається вокалом. Взагалі, у дівчинки дуже творча родина, її братик та сестричка також відвідують нашу музичну школу. Марія ділилася планами на майбутнє й говорила, що буде продовжувати розвиватися в музиці, адже це хобі їй приносить неабияке задоволення», – розповідає викладачка Людмила Колебошина.

Вона також додала, що успіх вихованців радує її набагато більше, ніж власний, адже викладачі Вінницької дитячої музичної школи №2 вкладають свої знання та вміння у молоде музичне покоління.

«Я пишаюся кожною перемогою наших вихованців, адже їхні перемоги наближають нас до головної!» – вважає директор Вінницької музичної школи Віталій Москаленко.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin