На Вінниччині у чоловіка вкрали мотокосу

23 липня  працівники Вінницького районного відділення поліції встановили зловмисника, який обґрунтовано підозрюється у вчиненні крадіжки особистих речей та господарського інвентаря  з будинку мешканця с. Якушинці. Проводиться розслідування.

До поліції з заявою про крадіжку  звернувся 47 – річний місцевий житель. Чоловік повідомив, що напередодні  з його будинку невідома особа викрала мобільний телефон та мотокосу.

На місці злочину працівники поліції встановили, що в помешкання потерпілого зловмисник потрапив шляхом пошкодження вікна.

Як розповів т.в.о. начальника Вінницького районного відділення поліції Руслан Мілевський, проведеними оперативно-розшуковими заходами поліцейські встановили підозрюваного. Ним виявився 40-річний місцевий житель. Чоловік раніше судимий за скоєння майнових злочинів. 

Викрадені речі зловмисник встиг реалізувати, які в подальшому поліцією були вилучені.

Наразі правопорушника  перевіряють на причетність до вчинення аналогічних злочинів.

Слідчим відділенням поліції розпочато кримінальне провадження  за ч. 3. ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло чи інше приміщення). За таке правопорушення передбачене покарання до 6-ти років позбавлення волі. 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin