Мобільні бригади вінницьких медиків вакцинували від COVID-19 охочих у хабі «ЯМаріуполь» ВМР

«У мене це була вже бустерна доза щеплення і для неї я обрала Pfizer, – каже переселенка Юлія. – Як на мене, вакцинація зараз на часі, тому що COVID-19 нікуди не зник».

«Ми обробили звернення та заздалегідь сформували списки бажаючих імунізуватись. – каже керівник центру підтримки переселенців «ЯМаріуполь» Олександр Халявінський. – Після цього ми звернулись до міської влади з проханням провести вакцинацію на базі нашого хабу».

«Ми продовжуємо у центрах «ЯМаріуполь» впроваджувати ті сервіси, які були у мирному Маріуполі. Серед них – вакцинація від COVID-19. Ми турбуємося про здоров”я маріупольців, хочемо зробити процес вакцинації комфортним та легким для них. Максимально наблизити цю послугу до центру «ЯМаріуполь», щоб вони мали змогу у знайомій для себе обстановці та без зайвого стресу зробити щеплення. Вакцинація вже проходить у вінницькому центрі «ЯМаріуполь». Дякуємо міській раді за те, що вона швидко відгукнулася на наше прохання та створила для цього можливість!» – зазначає міський голова Маріуполя Вадим Бойченко.

«Були сформовані мобільні бригади медичних працівників, які здійснювали огляд пацієнтів та безпосередньо проводили вакцинацію, – каже директор департаменту охорони здоров’я Олександр Шиш. – Ми наголошуємо, що COVID-19 нікуди не зник, тому важливо захистити себе зараз».

Нагадаємо, що центр підтримки переселенців «ЯМаріуполь» знаходиться за адресою:

м. Вінниця, вул. Соборна, 50. За детальною інформацією звертайтесь за номером +380961383963.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin