Мер Вінниці Моргунов заявив про нагородження «Гогольфесту» міжнародною премією EFFEAwards 2019-2020

У Брюсселі міський голова Вінниці Сергій Моргунов був присутнім при визначенні п’яти найкращих фестивалів Європи. У ТОП-5 потрапив і український Гогольfest, який серед інших міст проводиться і у Вінниці. Організаторам заходу вручили престижну європейську премію EFFEAwards 2019-2020.

За словами очільника Вінниці, журі вивчало 705 запропонованих на конкурс фестивалів. І український 26 вересня став лауреатом.

«Міжнародне журі премії EFFE відзначило, що ГОГОЛЬFEST – це повноцінний мистецький рух, сучасний, інноваційний, енергійний, який успішно розвивається в непростих фінансових та політичних умовах. ГОГОЛЬFEST у цифрах – це 13 локацій у 3 містах, 4 тисячі подій, 20,5 тисяч українських та 1200 закордонних митців з понад 40 країн світу», – зазначив мер у Facebook.

Він привітав засновника та режисера ГОГОЛЬFEST Владислава Троїцького та всю команду, колег з Маріуполя, де проходить StartUPGogolFest, та усіх причетних до європейського визнання, а вінничанам порадив відчути «ні з чим незрівнянну атмосферу фестивалю вже у жовтні». Адже AIR ГОГОЛЬFEST уже вдруге розгорнеться на території заводу «Кристал» 18-20 жовтня.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin