Понад дві тисячі вінничан долучитись до весняних толок

Щороку у Вінниці активні місцеві жителі об’єднуються для прибирання свого міста. Цього року з приходом весняної погоди було проведено десятки заходів із прибирання, в рамках акцій, таких як “Студентська молодь Вінниці – за чисте довкілля” та “Чисте довкілля”, організованих працівниками муніципального підприємства “Муніципальна варта”. Понад 2000 учасників працювали злагоджено, щоб очистити різні частини міста від сміття після зими, включаючи майданчики для відпочинку, зелені зони та берегові ділянки.

Начальник КП «Муніципальна варта» Віталій Чигур розповідає: традиційне прибирання на території Вінницької громади дозволяє не лише утримувати в належному стані благоустрій та поліпшувати санітарний стан територій громадського користування. Залучення до цього процесу вінничан – це ще й чудова нагода для виховання дбайливого ставлення до природи та загальної дружньої екологічної культури.Учасники акцій «Студентська молодь Вінниці – за чисте довкілля» та «Чисте довкілля»

«Обидві акції цьогоріч ми реалізували разом з невтомними представниками релігійних та громадських організацій, Асоціації органів самоорганізації населення, а також зі студентською молоддю. Загалом до толок долучилися понад 2 300 людей. Протягом квітня відбулося 37 тематичних заходів – прибрали 107 різних локацій та зібрали майже 3 тисячі мішків зі сміттям, – зауважує Віталій Чигур. – Завдяки кожному учаснику цієї акції ми зберігаємо в місті чистоту та порядок. Дякуємо всім за підтримку та активну участь. Також свій внесок у цей процес зробило підприємство «Полімер», нам надали допомогу у вигляді пакетів для збору сміття. Це доказ того, що спільні зусилля суспільства та бізнесу можуть справді змінити світ навколо нас. Разом ми сила!»

До весняних прибирань нашого міста долучалися і депутати Вінницької міської ради. Разом зі студентами «Вінницького центру професійно-технічної освіти переробної промисловості» у толоці в районі Тяжилова взяла участь депутатка ВМР Лілія Дишкант. Попри негоду, вони зібрали 18 мішків сміття та чимало будівельних відходів з лісосмуги на вул. Л. Лук`яненка. Депутат ВМР Володимир Онофрійчук разом з молодими вірянами «Української Церкви Християн Віри Євангельської» теж долучився до прибирання річки Тяжилівки – з водойми та прибережної зони учасники толоки діставали пляшки, автомобільні шини та інше випадкове сміття.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin