Новенька мультифітнес станція: у Вінниці завершують капітальний ремонт спортивного майданчика

Попри війну міська влада продовжує підтримувати бажання вінничан займатись спортом та допомагає у створенні спортивних куточків по всьому місту. За зверненням голови правління ОСББ «Князівство 185А» Олександра Іщенка у дворі по вулиці Князів Коріатовичів вже завершують модернізацію, другого у цьому році, спортивного майданчика.

«Разом із співвласниками ми прийняли рішення про влаштування мультифітнес станції на нашому подвір’ї. Особисто я вважаю, що сьогодні це дуже актуально, тому що люди знаходяться у депресії, а заняття спортом виводять з цього стану. Тому необхідно приділяти більше уваги своєму здоров’ю сьогодні, як ніколи, – каже Олександр Іщенко. – З моменту створення ОСББ ми, разом із співвласниками, почали модернізувати наш будинок. Оновили інженерні мережі, замінили віка у під’їздах, та ін. Зараз наш будинок готовий до опалювального сезону».

Як розповіли в департаменті міського господарства, капітальний ремонт передбачає комплекс робіт, в тому числі- влаштування мультифітнес станції для проведення активного відпочинку діток та дорослих. Окрім цього, на майданчику влаштували гумове покриття для безпеки під час тренувань, а навколо нього – плитка ФЕМ для зручного пересування.

«Створення комфортних та безпечних умов проживання для мешканців нашого міста для нас дуже важливо, – каже директор департаменту міського господарства ВМР Віталій Місецький. – Я без перебільшень можу сказати, що Вінниця спортивне місто. Щороку до нас звертаються десятки ініціативних містян з проханням допомогти облаштувати у їхніх дворах спортивний куточок. Незважаючи на війну цей рік не став виключенням і ми плануємо модернізувати ще 3 дитячо-спортивних майданчика».

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin