Для забезпечення комфортних умов проживання мешканців нашого міста щороку виконуються роботи по покращенню благоустрою територій з відведенням атмосферних вод

Для забезпечення комфортних умов проживання мешканців нашого міста щороку виконуються роботи по покращенню благоустрою територій з відведенням атмосферних вод, які через особливості рельєфу збираються під час опадів та спричиняють руйнування доріг, пішохідних зон тощо.

В поточному році на замовлення департаменту міського господарства ВМР проводять капітальний ремонт пішохідної зони з влаштуванням водостоку по провулку 8-го Березня.

В рамках проєкту передбачено влаштування залізобетонних лотків та трубопроводів для відведення атмосферних вод. Також – ремонт оглядових колодязів, сходів, мережі зовнішнього освітлення з двома опорами та енергозберігаючими світильниками, асфальтування території, відновлення благоустрою.

«На даний час на об’єкті влаштовано водовідвідні лотки та трубопроводи, оглядові колодязі, дві опори для зовнішнього освітлення, розпочато монтаж сходів. Роботи плануємо завершити до кінця вересня поточного року», – каже заступник директора департаменту міського господарства ВМР Олександр Зімбовський.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin