Як виглядатиме аеропорт “Вінниця”?

Компанія «УВТ ГРУП» (UVT GROUP) наразі займається розробкою проєкту аеропорту “Вінниця”. Вона показала, як виглядатиме та функціонуватиме головне летовище міста. Загалом передбачається встановлення склянних ліфтів, VIP-вхід, три поверхи замість двох та телескопічні рукава.

Оновлений аеропорт займатиме площу приблизно 11 000 метрів квадратних. Так, за проєктом планують зробити реконструкцію бомбосховища, два виходи для пасажирів та встановлення тескопічний трап, що дозволить пасажирам потрапити на літак без виходу на вулицю.

Приміщення терміналу передбачається зробити максимально енергоефективним за допомогою: утеплення фасаду керамічним покриттям, нове скління, застосування повітряних теплових насосів та встановлення автоматичної системи контролю за показниками температури.

Проєкт також враховує оновлення дизайну приміщення із застосуванням бетонного каркасу, металевих конструкцій та скляної стелі. Приміщення буде світлим та сучасним.

Також термінал розрахований на сейсмічність 7 балів, що дозволить витримати значні поштовхи землетруси. В складі проекту також запроектовані: насосна станція пожежного і питного водопроводу, сучасний паркінг, з місцями для електричних машин і благоустрій території.

Технологія аеропорту передбачає пропускну здатність багажної системи до 400 багажів на годину, термінал обладнаний всіма засобами протипожежного захисту, враховує вимоги людей з обмеженими можливостями і обладнаний необхідними медичними заходами. Планувальні рішення відповідають стандартам ІКАО, для розрахунку потоків людей по терміналу з урахуванням графіку завантаження терміналу по розкладу була використана індивідуально розроблена математична модель, а також модель для розрахунку евакуації людей при пожежі.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin