Вінниця вкотре доєдналась до благодійної акції «Діти дітям». Про що йдеться?

Традиційно з 2017 року учні, студенти та педагоги вінницьких закладів освіти беруть участь у акції «Діти дітям», яка присвячена Дню Подяки та Різдвяним святам.

Мета цьогорічної акції – подарувати свято дітям, які проживають на деокупованих територіях та опинилися в складних життєвих обставинах.

Десятки небайдужих вчителів, батьків, студентів та школярів підготували новорічні подарунки. На власний розсуд учасники акції готували подарунки: хтось вирішив подарувати іграшки та канцелярські товари, інші – одяг, солодощі та книги.

Подарунки запакували в коробки однакового розміру з поміткою «Подарунок для хлопчика», «Подарунок для дівчинки» із зазначенням віку дитини.

«Цьогоріч і департамент освіти ВМР доєднався до такої світлої та щирої ініціативи, яка з кожним роком охоплює все більше учасників. Результатом якої буде ще більша кількість дітей, які попри війну отримають свято», – каже директорка департаменту освіти Оксана Яценко.

Дітки отримають свої подарунки в період Різдвяних свят і за власної ініціативи зможуть подякувати своєму дарувальнику, адже в коробці є лист з адресою відправника.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin