Заняття з психологом для людей похилого віку проводять у Вінниці

Щоденний стрес, викликаний новинами про війну, повітряними тривогами та відключеннями світла, позначається на самопочутті людей похилого віку. Внаслідок чого може виникнути погіршення настрою, тривожні думки, стан безнадії та безпорадності, а також переважання сумних думок над оптимістичним мисленням. Про це заявляють фахівці Вінницького міського територіального центру соціального обслуговування.

За словами психологині Терцентру Катерини Гук, неможливість поділитись думками з іншими людьми лише погіршує ситуацію, оскільки вони починають все частіше докучати, не даючи особистості простору для зосередження на позитивних і яскравих моментах життя.

Саме тому психологиня Вінницького міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Катерина Гук проводить індивідуальні консультації для людей похилого віку, які стоять на обліку відділень надання соціальної допомоги вдома.

Після подання запиту на індивідуальне консультування, психологиня приходить до клієнта додому, де протягом години надає свою послугу, базуючись на принципах конфіденційності, поваги до гідності й індивідуального підходу до кожної людини.

“Не дайте негативним емоціям повністю захопити Ваш внутрішній оптимізм. Обов’язково звертайтесь за допомогою, якщо її потребуєте”, – говорить психологиня Катерина Гук.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin