Вінницькому ліцею №12 передали подарунки від ЮНІСЕФ

Нещодавно до закладу освіти міста, надійшов вантаж від ЮНІСЕФ за участь у міжнародному дослідженні «PISA», яке проводиться в багатьох країнах світу для того, щоб з”ясувати рівень навченості учнів з різних компетентностей.

Як розповіла директорка ліцею Олена Вітюк, учні школи №12, в жовтні цього навчального році проходили Міжнародне дослідження «PISA». «У цьому навчальному році проходило тестування з вивчення математичних компетенцій отриманих учнями під час навчання. 53 учнів нашого ліцею, яким виповнилося 15 років, вирішили взяти участь у тестуванні. Для нас було дуже неочікувано, що нам передали подарунки від ЮНІСЕФ. Дуже приємно, що ця організація прийняла рішення відзначити наших учнів, які у воєнний час вирішили перевірити свої знання. В вантажі отримали канцелярські набори, дидактичні матеріали для проведення уроків, аптечки, засоби гігієни тощо», — каже вона.

Як зауважила директорка департаменту освіти ВМР Оксана Яценко, Вінниця дякує міжнародним партнерам за чималу допомогу.«Від ЮНІСЕФ ми постійно отримуємо підтримку й для Центрів колективного розміщення ВПО, і для облаштування укриттів. Цього разу — допомога для проведення освітнього процесу, що також є досить важливим особливо у воєнний час», — каже вона.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin