7 лютого у Вінниці розпочалось навчання на безкоштовному курсі “Соціально відповідальний блог”

Вчора, 7 лютого, в приміщені HUB “Місто змістів” розпочалось навчання на безкоштовному курсі “Соціально відповідальний блог”. Його організатори: відділ молодіжної політики ВМР разом з Вінницькою молодіжною радою та за підтримки ГО “Дівчата”.

Мета заходу — формування у молоді здорового способу користування Instagram та залишатися свідомим користувачем в соціальних мережах..

«Сьогодні у нас 16 учасників зустрічі, які вирішили навчитись створювати якісний контент та фільтрувати отриману інформацію з Інтернету. Курс складається з чотирьох занять, тривалістю по 1 годині. Завдяки цим заняттям, учасники зможуть дізнатись звідки черпати ідеї для блогу, як правильно створювати контент та як ловити хайп з користю», — каже начальниця відділу молодіжної політики Вінницької міськради Юлія Мончак.

Також вона додала, що фахівці відділу молодіжної політики надалі планують створювати й інші корисні навчальні блоки на актуальні теми, аби молодь міста та гості нашої громади завжди були в тренді новинок сьогодення.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin