У Вінниці відкрили дитячий садочок на 100 дітей. Закладу дали назву “Смайлик”

9 грудня у місті розпочав роботу дитячий садочок №22, який знаходиться на території ЖК ” Turkish city”. Заклад розрахований на 120 дітей. Як повідомляє “Вінниця.info” наразі лише половина місць у садочку заповнена.

Під час відкриття закладу міський голова Сергій Моргунов висловив сподівання, що в садочку діти отримують якісне виховання : “Я думаю, що забудовник достатньо відповідально віднісся до самого об’єкту у всіх аспектах. Найоголовніше, щоб дітям тут було затишно, щоб вони отримували дійсно якісне виховання, щоб батьки були задоволені. “

У ДНЗ обладнаний індивідуальний теплопункт. Це дозволяє самостійно регулювати температуру в приміщенні. Також для дітей на території облаштували сучасний майданчик з гойдалками і спортивною локацією.

До відкриття, до дитячого садочку вже стояла черга із 279 дітей на реєстрацію.

“Якщо чесно, то я хотів би, щоб залишалася черга до ДНЗ. За рахунок того, щоб була більшою народжуваність дітей. А коли вже не буде черги, то суб’єктивно, це не дуже добре для міста Вінниці в цілому, для збільшення населення, кількості дітей…

Ми будуємо ще два дошкільних заклади. Далі будемо продовжувати. Розуміємо, в яких мікрорайонах потрібно робити капітальний ремонт діючих об’єктів або збільшувати кількість груп”, – додав Сергій Моргунов.

Новозбудований дитячий садочок отримав назву «Смайлик». Він розрахований на малюків від 1,5 до шести років. Працює чотири групи загального розвитку.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin