У Вінниці організували творчу лабораторію з миловаріння до Дня всіх закоханих

Вчора, 13 лютого, на базі Креативного простору “LEVEL 80”, відділ молодіжної політики, спільно з Вінницькою молодіжною радою та за підтримки ГО “Дівчата”, організували творчу лабораторію з миловаріння до Дня всіх закоханих.

20 учасників майстер-класу поринули в історичний осередок, з якого бере свій початок процес миловаріння й ознайомились з етапами виготовлення мила.

«В цьому році день Святого Валентина ми не відзначаємо так гучно як завжди, цьогоріч ми проводимо майстер-класи з арттерапії. Вчора був саме такий захід. В ньому взяли участь як молодь Вінниці, так і внутрішньо переміщенні особи. Кожен учасник обирав різну форму, колір та аромат майбутнього мила, аби в результаті подарувати свій перший шедевр для коханої людини або батьків чи друзів», — каже начальниця відділу молодіжної політики Вінницької міськради Юлія Мончак.

Семирічна переселенка з Маріуполя Маргарита поділилася враженнями від майстер-класу. «Я вперше робила мило своїми руками, але мені дуже сподобалось. Дуже цікаво було поєднувати різні олійки, кольори та аромати, аби в результаті отримати мило у цікавій формі », — каже вона.

По завершенню заходу кожен учасник окрім практичних вмінь та гарного настрою, отримав шматочок мила виготовленого власноруч і з любов”ю.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin