У Вінниці в річницю повномасштабної війни вшанували Героїв, які віддали життя за Україну

Сьогодні, 24 лютого 2023 року – річниця початку повномасштабної війни, яку розпочала російська федерація проти України. У Вінниці вшанували пам’ять Героїв та Героїнь, які боролись за незалежність нашої держави з 2014 року. За участі рідних Захисників та Захисниць, представників міської та обласної влади, громадськості відбулась церемонія покладання квітів до Пам’ятного знаку Небесній Сотні, загиблим за Україну Героям та інтерактивної стели пам’яті на площі Тараса Шевченка.

Усі присутні, схиливши голови у хвилині мовчання, вшанували пам’ять Героїв та Героїнь, які віддали своє життя за свободу та незалежність України під час російсько-української війни.

«Цей рік залишив глибокі шрами на наших серцях. Цей рік зробив нас сильнішими. Нашею зброєю стала сміливість, нашею бронею – згуртованість. Сьогодні ми вшановуємо кожного Героя, який віддав життя за Україну, за її свободу, за усіх нас. Низький уклін нашим Захисникам і Захисницям! Слава найкращій армії світу!» – зазначає очільник громади Сергій Моргунов.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin