У Вінниці ще три садочки відновили свою роботу

Відсьогодні, 1 березня, у ВМТГ запрацювали ще три садочки у різних мікрорайонах міста. А саме: № 21, № 27 та № 50.

Нещодавно у підвальних приміщеннях садочків за кошти міської ради зробили капітальний ремонт для адаптації їх під укриття. Адже з початку повномасштабної війни міська влада перейшла від стратегічного до оперативного планування, така вимога часу.

Укриття, якими користуватимуться діти, оснащені усім необхідним та відповідають вимогам ДСНС.

Укриття закладу дошкільної освіти поділено на приміщення, в яких діти перечікують повітряну небезпеку та продовжують режимні моменти згідно до плану. В сховищах для малечі облаштовано місця для ігор, є дидактичні та демонстраційні матеріали, а освітнє середовище є безпечним, інформативним, цікавим та змістовним.

Як розповіла директорка одного з закладів дошкільної освіти Олена Пасікова, по емоціях діток і батьків видно, що вони неймовірно щасливі, через те, що заклад дошкільної освіти знову відчинив свої двері. “Тепер з”явилась можливість спокійно відвідувати роботу, поки дитина знаходиться в безпечному середовищі”, – каже вона.

Загалом у різних мікрорайонах Вінницької міської територіальної громади у звичній формі працює 39 чергових дитячих садочків різних форм власності.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin