Співали, читали поезії, виконували найкращі твори світової класики: як у Вінниці пройшов поетичний вечір

У Вінниці, в межах роботи клубу «Час поезії», відбувся поетичний вечір, який зібрав у залі міської бібліотеки-філії № 6 сучасних вінницьких поетів. Захід відбувався за підтримки ЗК «Вінницька міська централізована бібліотечна система».

«Лейтмотивом творчої зустрічі стала весняна, свіжа, любовна тематика, та все ж час від часу у кожного визрівав той чи інший твір про важке воєнне сьогодення, що торкається кожного з нас. Автори та виконавці говорили з позитивом про світле майбутнє нашої країни, пропагували віру у краще, налаштовували один одного на спільну перемогу над злом», – говорить завідуюча Вінницької міської бібліотеки-філії № 6 Лариса Богданюк.

Також у невимушеній атмосфері творчі особистості міста співали пісні, читали поезії та насолоджувались творами світової класики.

Керівник та спікер поетичного клубу Леонід Борозєнцев зауважив, що розвиток бібліотечної системи у сучасному культурному просторі надзвичайно важливий. На своєму прикладі він зазначив, що кожна бібліотека – це новий полікультурний простір, де кожен знаходить своє.

«Приємно, що до таких зустрічей щоразу долучаються нові й нові обличчя. Цього разу більше 15 присутніх демонстрували свої таланти та обмінювались досвідом із іншими», – каже Леонід Борозєнцев.

Довідка:

Фотографії Костянтина Родигіна

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin