Закладам культури Вінницької громади передали примірники книг «Барвінок. Ростити дітей щасливими» Петра Бойка

Днями Петро Бойко презентував свою книгу «Барвінок. Ростити дітей щасливими» представникам закладів культури та мистецьких шкіл міста. Подія відбулася у Центральній міській бібліотеці імені І. Бевза за участі директора департаменту культури Вінницької міської ради Максима Філанчука.

Петро Бойко є директором Вінницького міського центру художньо-хореографічної освіти дітей та юнацтва «Барвінок». Тож його книга саме про організацію освітнього процесу у колективі. Автор ділиться у ній основними принципами роботи з вихованцями. Каже, у центрі уваги – дитина з її внутрішнім світом, мріями та почуттями.

Наразі він передав примірники своєї книги закладам культури Вінницької громади.

«Ця книга про дітей, про виховання, про мистецтво й звісно про життя. «Барвінок. Ростити дітей щасливими» – це надбання для педагогів, адже в її основі лежить багаторічний досвід навчання талановитої вінницької молоді», – говорить Петро Бойко.

Зі словами вдячності, теплими та щирими побажаннями від імені міського голови до педагогів та вихованців «Барвінку» звернувся директор департаменту культури Вінницької міської ради Максим Філанчук. Він побажав, щоб колектив і надалі прославляв Вінницю та демонстрував усьому світу українську культуру.

Виступом вихованців «Барвінку» цього дня змогли насолодитися також й усі учасники зустрічі.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin