У Вінниці відкриється консульство європейської держави

Вінниця матиме вже третє представництво європейської держави у місті. Відтепер вінничанам не обов’язково їхати у столицю, щоб оформити візу в Латвію. Почесним консулом Латвійської республіки стане Ігор Скромний. Він раніше був депутатом Вінницької міської ради.

Про це йдеться на сайті Вінницької ОДА

8 січня, у приміщенні облдержадміністрації відбулася зустріч з Надзвичайним і Повноважним Послом Латвійської Республіки в Україні Юрісом Пойкансом. Метою візиту дипломата стало обговорення можливостей розширення співпраці між Латвійською Республікою та Вінницькою областю, зокрема у сфері економіки, розвитку альтернативної енергетики, культури та освіти.

Під час зустрічі з представниками місцевої влади Юріс Пойканс підтвердив наміри Латвійської сторони щодо відкриття у Вінниці Почесного консульства Латвійської Республіки. І вже представив керівництву області кандидата на посаду Почесного консула Латвійської республіки у Вінниці Ігоря Скоромного, який донедавна був депутатом Вінницької міської ради і займався бізнесом.

Нагадаємо, на території Вінниці вже діє з 2010 року Генеральне Консульство Республіки Польща. Також у 2017 році було відкрито Почесне Консульство Республіки Молдова


Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin