Депутати міської ради Вінниці продовжують активно долучатись до акції “За чисте довкілля”

Вчора, 23 березня у Вінниці продовжували акцію «За чисте довкілля». До толоки долучаються учні та студенти міста, також депутати від партії “Українська стратегія Гройсмана”.

 Студенти Вінницького центру ПТО технологій і дизайну разом із депутаткою Вінницької міської ради Світланою Куцою прибирали узбережжя Вишенського озера.

“Ця щорічна ініціатива Сергій Моргунов – чудова нагода зробити свій вклад в комфортність нашого міста, підготувати парк до сезону відпочинку на природі та провести час в чудовій компанії. Кілька годин на користь свого мікрорайону здається невеликою справою. Та саме завдяки таким  невеликим справам наше місто продовжує бути комфортним”, – написала на своїй сторінці у фейсбук пані Світлана.

Також студенти Вінницького міжрегіонального вищого професійного училища разом із депутаткою ВМР Наталією Літвіновою  провели прибирання території півострова Бригантина.

“З кожним роком проблема збереження довкілля стає все більш актуальною. З метою поліпшення навколишнього середовища сьогодні доєдналася до акції “За чисте довкілля””, написала на своїй сторінці у фейсбук пані Наталя.

23 березня студенти Вінницького транспортного фахового коледжу прибрали зелені зони по вул. Залізнична. Їм допомагав депутат ВМР Теймур Абушев.

“Процес прибирання може бути не лише корисним, але й веселим, і ми в цьому переконалися. Приємно, що сучасна молодь не залишається осторонь збереження довкілля. Не забуваймо, що чисто не тільки там де прибирають, але й там де не смітять. Погодьтесь, жити в охайному місті набагато приємніше. Поважайте себе і будьте дбайливими до природи”, – написав пан Теймур.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin