Відтепер у Вінниці родини з новонародженими вітатимуть не 7 січня а 24-25 грудня

Доброю та багаторічною традицією у Вінниці є привітання родин, у яких малюки вперше побачили світ на Новий рік, Різдво та День міста. Ця традиція зберігається в місті уже понад десять років. Втім, надалі у Вінницькій громаді вітатимуть сім’ї, в яких діти народилися не 7 січня, а 24-25 грудня.

Відповідне рішення депутати міської ради погодили сьогодні під час чергової сесії. Його прийняли керуючись тим, що влітку цього року, з ініціативи Президента України, Верховна Рада підтримала перенесення відзначення Різдва з 7 січня на 25 грудня. Депутати Верховної Ради ухвалили рішення “Про внесення змін до статті 73 Кодексу законів про працю України”.

Тож, надалі у Вінницькій громаді вітатимуть родини, в яких народилися немовлята на Новий Рік (1 січня), Різдво Христове (з 17 години 24 грудня до 24 години 25 грудня), також у День міста Вінниці.

Йдеться про батьків новонароджених, які є жителями Вінницької міської територіальної громади. Також про внутрішньо переміщених особи, які перебувають на обліку в департаменті соціальної політики міської ради.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin