У Вінниці комунальні служби продовжують ліквідовувати наслідки негоди: оперативна інформація на 5 квітня

У середу, 5 квітня, ситуація у критичній інфраструктурі Вінниці попри вчорашню негоду залишається стабільною. Як зазначили у Цілодобовій варті, завдяки злагодженій роботі працівників комунальної сфери на ранок у місті продовжують подавати послуги до осель містян у повному обсязі. Окрім того, комунальники оперативно прибирають гілля та дерева, що місцями впали внаслідок сильного вітру, та лагодять мережі, де це необхідно. Також наразі у місті для прибирання автошляхів задіяли понад 15 одиниць техніки.

Бригади КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» відновлюють гаряче водопостачання за адресами вул. Визволення, 6 та просп. Космонавтів, 36-А.
Крім того, нагадують, що у зв”язку з плановими роботами призупинено подачу гарячої води на вул. Князів Коріатовичів, 185-А. Роботи триватимуть до 20 квітня.

Бригади КП «Вінницяоблводоканал» ліквідують витоки зовнішніх мереж на вул. Келецькій, 84, 102. Водопостачання відновлять після завершення робіт.

«Вінницькі міські електромережі» попереджують, що у зв’язку з ремонтними роботами можливі тимчасові відключення світла вулицях:

  • вул. Стельмаха,
  • вул. М. Ващука,
  • вул. Привокзальна,
  • пров. Ясний,
  • вул. Князів Коріатовичів,
  • вул. Сенатора Маккейна.

Зателефонувати до «Цілодобової варти» вінничани можуть за номерами 15-60; 0-800-60-15-60; (0432) 65-15-60; (0432) 59-50-39; (0432) 60-15-60.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin