Комунальна снігоочисна техніка працює у Вінниці зі вчорашнього вечора

Вчора у Вінниці засніжило. Через погіршення погоди комунальники почали прибирати місто від снігу звечора. Було задіяно 20 одиниць спецтехніки. Роботи стартували о 21.30, повідомляють у департаменті комунального господарства та благоустрою Вінницької міської ради.

Як розповів начальник відділу утримання об”єктів благоустрою департаменту комунального господарства та благоустрою Вінницької міської ради Вячеслав Хілінський, різке погіршення погодних умов не застало зненацька комунальників.

“Наша першочергова мета — створити належні умови для вінничан, щоб навіть в негоду вони могли пересуватися містом, а громадський транспорт повноцінно міг виходити на лінії та курсувати маршрутами. Ще відучора, з 21:30 комунальні працівники почали прибирати місто від снігу та обробляти протиожеледними засобами дороги та зупинки громадського транспорту. До цих робіт задіяли 20 одиниць снігоприбиральної техніки підпорядкованих підприємств. Закликаю водіїв не паркувати авто на узбіччях, щоб не перешкоджати роботі комунальників”, — каже Вячеслав Хілінський.

Проводиться робота і на прибудинкових територіях. Двори вінницьких багатоповерхівок прибирають від снігу близько 300 двірників. Вони розчищають тротуари, доріжки та виходи з під”їздів, а також контейнерні майданчики. Разом з тим, як розповідає заступник директора департаменту житлового господарства Сергій Гречанюк, сьогодні на боротьбу з негодою вийшло більше людей у зв’язку з тим, що є випадки падіння гілок та дерев через налипання мокрого снігу.

“Тому сьогодні, крім двірників, працюють також будівельні бригади, які обходять прибудинкові території та за потреби проводять їх розчистку”, — каже він.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin