Імпровізаційні виступи, гумористичні сценки: як у Вінниці молодь змагалася в дотепності

Нещодавно у Вінниці відбулася незвичайна подія – гуморина, яка зібрала на одному майданчику не тільки команди вінницьких ліцеїстів, а й студентів із Харкова. Організаторами заходу виступили ГО Вінницький КВН, ЗК «Міський Палац мистецтв» разом із департаментом культури Вінницької міської ради.

У дотепності змагалися вінницькі ліцеїсти з команд «На Районє» (ліцей № 35), «ПростоТех» (Вінницький технічний ліцей), «Бродвей» (ліцей № 17) та харківські студенти з команд «Батько Наш Бандера», «Зроблено в Україні», «Рекси».

Змагання проходили в формі гумористичних сценок, конкурсів, імпровізаційних виступів, під час яких учасники виборювали звання кращих жартівників.

Редактори туру Станіслав Лабунін та Олександр Ходзинський, зуміли підготувати дебютні команди техліцею та ліцею № 17, які вразити глядачів своїм кмітливим гумором та неповторними виступами.

«Для усіх учасників гуморина стала чудовим досвідом та можливістю показати свої таланти та здібності у гумористичному жанрі. Ця подія не тільки зблизила молодь, а й показала, що гумор – це те, що об’єднує нас усіх, незалежно від віку, професії та місця проживання», – говорить голова ГО Вінницький КВН Олександр Шемет.

Організатори та команди висловили також подяку Збройним Силам України за можливість творчої самореалізації та збагачення мистецького середовища.

На завершення дійства на всіх учасників гуморини чекав невеличкий концерт у супроводі музичного дуету з Мелітополя «Чорний лебідь» та вінницького контрабасиста Олександра Веретельника.

Зазначимо, що традиційно фінальні ігри пройдуть на призи Вінницького міського голови.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin