Розважити та навчити: До Дня здоров”я у міському планетарії на дитячій точці #Спільно влаштували атракції

На дитячій точці #Спільно до Міжнародного дня здоров’я влаштували майстер-клас з аплікації “Знайомство із дихальною системою людини”, пізнавальне заняття “Здорове харчування”, гру “Встигни за 10 секунд”. Кінологи, піротехніки та рятувальники влаштували для дітей пізнавальні навчання.

“Для діток ми проводимо різні атракції, і не лише сьогодні. Таким чином вони можуть розважитися і отримати нове спілкування, яке втрачають в умовах війни. Вони можуть бути в ресурсі, підтримувати себе. І батькам легше, адже вони знають, що їхні діти не сидять вдома самі, а можуть розвиватися та розважатися”, – говорить старша адміністраторка дитячої точки #Спільно Анна Кудина.

Також на дитячій точці #Спільно можна отримати безкоштовну консультацію лікаря, психологічну та соціальну допомогу, або ж проконсультуватись у юриста.
Дитяча точка #Спільно у міському планетарії працює кожного дня, з 10:00 до 19:00. Вікова категорія – від 0 до 16 років.

Соціальні послуги можна також отримати на ще одній точці #Спільно, яка розташована у Вінниці за адресою: проспект Космонавтів, 30 (“Прозорий офіс”), каб. 305. Там для вінничан та внутрішньо переміщених осіб безкоштовно надають психологічну та соціальну допомоги.

Із минулого року міська рада підписала Меморандум про співпрацю із UNICEF Ukraine та “СОС Дитячі містечка”. Проєкт #СпільноСоціальніПослуги впроваджується Дитячим Фондом ООН (ЮНІСЕФ) та Консорціумом партнерських організацій за фінансової підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку через Німецький банк розвитку (KfW).

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin