У Вінниці водіїв штрафуватимуть за паркування на місці для електрокарів

23 січня, виконавчий комітет Вінницької міської ради ухвалив рішення “Про надання повноважень посадовим особам відділу паркування”. Відтепер якщо на місцях для електрокарів стоятимуть інші авто, інспектори виписиватимуть порушникам штраф у розмірі від 20 до 30 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (340-510 гривень – авт).

Інспектори з паркування зможуть розглядати справи про адміністративні правопорушення, які передбачені частиною 6 статті 122 та частиною 8 статті 152-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення

Про це повідомляє “Вежа” з посиланням на рішення Виконавчого комітету Вінницької міської радиВ

Інспектори з паркування зможуть розглядати справи про адміністративні правопорушення, які передбачені частиною 6 статті 122 та частиною 8 статті 152-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення .У документі йдеться про зупинку, стоянку та паркування на місцях, призначених для транспортних засобів, оснащених електричними двигунами (одним чи декількома). Якщо на цих місцях стоятимуть інші транспортні засоби, їхні водії, згідно з законодавством, будуть платити штраф від 20 до 30 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (340-510 гривень – авт).

Інспектори з паркування працюють у Вінниці з 11 грудня. Відтоді вони розглядають справи про адміністративні правопорушення, передбачені частинами 1 та 3 статті 122 (у частині порушення правил зупинки, стоянки транспортних засобів у межах відповідного населеного пункту, зафіксоване у режимі фотозйомки (відеозапису), а також частинами 1 і 2 статті 152-1 КУпАП.

Нагадаємо, що за всі ці порушення інспектори мають право не лише накладати адміністративні стягнення, а й проводити тимчасове затримання транспортних засобів.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin