До Великодня Міжрегіональний гуманітарний штаб відправив смачні почастунки для наших воїнів

Сьогодні, у чистий четвер, з чистими помислами та найсвітлішими побажаннями, ми відправили нашим захисникам і захисницям великодні паски! Святкову випічку передали 14 бригаді Нацгвардії, 59 мотопіхотній бригаді, 120 бригаді тероборони та Могилів-Подільському прикордонному загону. Спільними зусиллями координаторів та волонтерів Гумштабу, мешканців громад Вінниччини, родин переселенців, студентів та школярів, вдалося спекти аж 3 000 пасок для військових.

Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб налагодив активну взаємодію з військовими підрозділами з Вінницької області і не тільки. Постійно отримуємо запити, достатньо оперативно вирішуємо питання завдяки згуртованим діям багатьох небайдужих людей та організацій. Переконаний, що саме згуртованість всього народу, яку ми зараз спостерігаємо, допоможе нам перемогти! – підкреслив співзасновник Штабу, голова Вінницької громади Сергій Моргунов .

Смачний вантаж розподілили між підрозділами і він уже прямує до військових, щоб потішити їх на Великдень.

Щиро вітаємо наших військових, наших оборонців з Великоднем! Вже сьогодні-завтра паски прибудуть до місць призначення. – зауважив співзасновник Гумштабу Вячеслав Соколовий – голова Вінницької обласної Ради . Втім, піклуємось не лише про те, щоб наші воїни змогли гідно відсвяткувати світлий день Воскресіння Господнього. Окрім пасок, відправили військовим 4 500 металевих скоб, необхідних для облаштування бліндажів, а також планшети, функціонал яких на війні майже безмежний. Допомогу надано в межах ініціативи “Подаруй військовим смак домашнього тепла”, започаткованої керівником Міжрегіонального Гумштабу Volodymyr Groysman.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin