Майстер-класи, інтерактиви та вивчення мов: у Вінниці провели акцію «Один день у VinSmart»

Вчора, 13 квітня, у VinSmart Центрі (вул. Акад. Янгеля, 65) відбулась акція «Один день у VinSmart», приурочена до Великодня. Нагадаємо, таку акцію проводять, аби показати одночасну роботу комплексних заходів для малечі в одному з приміщень Центру.

Лего клуб, технічна майстерня, гуртки авіамоделювання, футбол, англійська мова, підготовчі заняття до школи, – це ті гуртки у центрах підліткових клубів за місцем проживання, де юні вінничани мають можливість всебічно розвиватись у дружньому колективі.

«Ми продовжуємо розповідати про діяльність наших Центрів, адже кожен має свою родзинку. Цього тижня одним днем зі свого життя поділився Центр за адресою вул. Акад. Янгеля, 65. Заняття в ньому відвідують діти дошкільного віку», – розповів директор VinSmart Центру Дмитро Мира.

Відтак, вчора у VinSmart Центрі відбувся творчий майстер-клас до Великодня, під час якого дітлахи знайомилися з історією свята, традиціями святкування у різних країнах світу та вивчали англійську мову. А на інтерактивному занятті малеча повторювала матеріал та вивчала нову лексику.

Начальниця відділу молодіжної політики ВМР Юлія Мончак зазначила: «Тут педагоги докладають максимум зусиль, щоб відкрити таланти та розвивати здібності кожного вихованця, адже усі дітки індивідуальні, тому потрібно спробувати, що кому більше імпонує. На цьому не плануємо зупинятись, незабаром спробуємо таку акцію й в інших Центрах», – сказала вона.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin